Archieven

Dit bericht is 2719 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL – De Jumbo-supermarkt op winkelcentrum De Korf in Krimpen aan den IJssel krijgt een nieuw uiterlijk. De indeling van de winkel wordt ruimer en overzichtelijker.

De winkel sluit op woensdag 6 november om 12.00 uur tijdelijk haar deuren. Vanaf woensdag 27 november kunnen klanten weer terecht in de vernieuwde supermarkt.

Jumbo laat dit bijzondere moment niet onopgemerkt voorbij gaan en verwelkomt haar klanten met een feestelijke opening om 9.00 uur. Ter gelegenheid van de opening krijgen de eerste 150 bezoekers een bos bloemen. Bovendien ontvangen alle klanten die voor een bedrag van 25 euro of meer boodschappen doen een appeltaart (geldig tot en met zaterdag 30 november).

Ondernemer Arnold de Jongste vertelt: “De nieuwe winkel wordt prachtig. Door het toevoegen van een kletskassa, zelfscanners en een klantentoilet bieden we klanten nog meer service. Ook vergroten we het assortiment door onder andere vers gegrilde kip te verkopen. Ons winkelteam is er helemaal klaar voor om onze klanten opnieuw te verwelkomen in een sfeervolle en overzichtelijke winkelomgeving. De verbouwde supermarkt telt straks ruim 1.400 vierkante meter vloeroppervlakte.”

In de nieuwe winkel, die zich aan de rand van het winkelcentrum De Korf bevindt, is er nog meer aandacht voor verse producten die ter plekke worden bereid. Zo bereiden Jumbo medewerkers ter plekke pizza’s om thuis af te bakken. Op het versplein is er een ruime keuze haan dagverse producten, zoals groenten, fruit, vleeswaren, brood en (buitenlandse) kazen. Daarnaast kunnen klanten op de visafdeling zelf een bakje met verschillende soorten diepgevroren vis samenstellen, zoals gamba’s en wilde zalm. De winkel zal over zelfscanners beschikken waarmee klanten hun boodschappen zelf kunnen scannen.

Klanten die online boodschappen bestellen, halen deze de volgende dag bij het Pick Up Point.

Tijdens de verbouwing kunnen klanten terecht bij de Jumbo winkel aan de Olm 8 in Krimpen aan den IJssel.

Dit bericht is 2719 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief