Archieven

Dit bericht is 2299 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL – Ondernemers en particulieren uit Krimpen, Capelle en omgeving die driehonderd euro per persoon willen investeren in een goed doel kunnen een onvergetelijke avond verwachten.

Arnold de Jongste van Jumbo De Korf, Ernst Dijkman van Jumbo De Olm en hun collega Bruins van de Jumbo aan de Wingerd in Capelle aan den IJssel hebben de handen ineengeslagen. Zij organiseren samen met restaurant Ross Lovell, gevestigd in korenmolen De Schelvenaer, een diner voor een bijzonder goed doel.

Camerasysteem
De opbrengst van de avond gaat naar het verpleegkundig kinderzorghuis De Groene Burcht (voorheen bekend als de Pallieterburght) waar kinderen van nul tot zestien jaar worden opgevangen die 24 uur per dag verpleegkundige zorg nodig hebben. Vaak gaat het om chronisch of ongeneeslijk zieke kinderen in de terminale fase van hun veel te korte leven. Ouders kunnen niet altijd 24 uur per dag aanwezig zijn om hun kind bij te staan, maar willen de ontwikkelingen natuurlijk wel graag op de voet volgen. De Jumbo’s hopen de instelling een camerasysteem aan te bieden waardoor de pappa’s en mamma’s hun kind van huis uit voortdurend kunnen zien en horen. Een welkome aanvulling op het dagelijks contact tussen ouder en kind in een voor beiden heel moeilijke situatie.

Zes gangen
Deelnemers aan de benefietavond mogen veel verwachten. Een zes-gangen diner, belangeloos verzorgd door de brigade van Ross Lovell, op stemmige wijze muzikaal omlijst door onder meer een pianist en een zangeres en afgewisseld door sprekers die op enigerlei verbonden zijn met het onderwerp. Tussendoor wordt voldoende tijd ingeruimd om te netwerken met disgenoten en andere aanwezigen. Omdat de organisatoren de kosten voor hun rekening nemen gaat de opbrengst volledig naar het doel. Er kunnen maximaal honderd gasten aanschuiven, dus dat belooft een mooi bedrag voor De Groene Burcht!

Inschrijven voor dit bijzondere evenement dat plaatsvindt op donderdag 2 april kan telefonisch bij Ernst Dijkman via 06-53791223 of per mail naar ernst.dijkman@jumbo.com.

Dit bericht is 2299 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief