Het weer in de Krimpenerwaard

Archieven

Dit bericht is 906 keer gelezen

Het werkstuk ‘Mother Nature’s Son’ waarmee Anne Middelkoop-Herens de 1e prijs won van de Silver Challenge 2018.  (Foto: Rob Glastra Fotografie)

Het werkstuk ‘Mother Nature’s Son’ waarmee Anne Middelkoop-Herens de 1e prijs won van de Silver Challenge 2018. (Foto: Rob Glastra Fotografie)

SCHOONHOVEN – Het programmaonderdeel Silver Challenge van de Nationale Zilverdag heeft een primeur: voor het eerst mogen ook kinderen meedoen aan een Junior Challenge.

De kinderen worden uitgedaagd om een eigengemaakte feestsieraad te vervaardigen. De materiaalkeuze is vrij. De wedstrijd sluit aan op het thema van de Silver Challenge voor volwassenen: ‘feest’. Dat is natuurlijk niet voor niets; op 10 juni 2019, Tweede Pinksterdag, wordt de 35e verjaardag van de Nationale Zilverdag in Schoonhoven gevierd.

Al jaren is in de Hoge Vierschaar onder het stadhuis van Schoonhoven een bijzondere expositie te zien tijdens de Nationale Zilverdag: de Silver Challenge. Hier tonen talenten hun topstukken en jureren bezoekers het gepresenteerde werk. De prijsuitreiking vindt dezelfde dag al plaats.

Deelname aan de Junior Challenge staat open voor kinderen tussen de 7 en 15 jaar. Inzendingen moeten vóór 1 mei aangeleverd zijn en worden vooraf gejureerd. Kinderen of hun ouders maken hun deelname kenbaar via de website van de Nationale Zilverdag.

Dit bericht is 906 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief