Archieven

Dit bericht is 2650 keer gelezen

OUDERKERK A/D IJSSEL – Kaasboerderij Hoogerwaard in het Ouderkerkse buurtschap Lageweg gaat flink gebukt onder de cronacrisis. De bussen met toeristen blijven weg en ook familiefeestjes zijn er niet meer.

Alleen de boerderijwinkel is op dit moment geopend. Maar er gloort licht aan het einde van de tunnel. “Als alles goed blijft gaan mag vanaf 1 juni de horeca onder voorwaarden weer open”, vertelt Teus Hoogerwaard. “Dit biedt kansen. Het aantal fietsers neemt met dag toe en bij ons kunnen ze de rust van het platteland beleven. Een groot voordeel daarbij is de hoeveelheid ruimte die we tot onze beschikking hebben. Drie terrassen verspreid over het terrein en natuurlijk alles op anderhalve meter afstand.”

Hoogerwaard biedt ook mogelijkheden om met een groep tot dertig personen een BBQ of lunch te beleggen onder de voorgestelde maatregelen. “Fysieke rondleidingen kunnen even niet doorgaan, maar bezoekers kunnen het kaasmaakproces nu in een heuse privé-bioscoop beleven. Af te sluiten met een proeverijtje of speel een spelletje op de achttien holes mini-golfbaan.”

Zie ook www.hoogerwaard.info.

Dit bericht is 2650 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief