Archieven

Dit bericht is 1113 keer gelezen

KRIMPENERWAARD – De leden van VVD Krimpenerwaard hebben tijdens een digitale ledenvergadering de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen 2022 vastgesteld. Lijsttrekker Pascal Zuijderwijk (foto) is zeer tevreden met de lijst: “Het is een mooie mix van ervaring én nieuwe gezichten, met kennis op allerlei gebied.”

Als lijsttrekker werd al in de vorige ledenvergadering Pascal Zuijderwijk gekozen. Op plekken 2 en 3 staan bekende gezichten: zittende raadsleden Heleen Vogel en Marco Oudshoorn. Dion Coomans en Daniëlle van der Oest zijn op plek 4 en plek 6 nieuwkomers.

Dion werkt als beleidsmedewerker bij het Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties (BZK) en Daniëlle van der Oest is grafisch vormgever en social media producer.

Ruud van der Wilt, ook zittend raadslid, staat op plek 5. De top 10 gaat verder met Irene Vermeulen (7), Marieke Neervoort (8), Margriet Vlot (9) en Theo Muskens (10).

De lijst wordt compleet gemaakt met op plek 17, lijstduwer en kandidaat wethouder Ria Boere.

Het verkiezingsprogramma ‘Bouwen, wonen, leven!’ is ook vastgesteld tijdens de ledenvergadering. Zuijderwjck: “Hierin staan onze plannen voor de komende periode en onze speerpunten die gaan over wonen, energie, jeugdzorg, economie en veiligheid.”

De VVD heeft op dit moment vier zetels in de gemeenteraad van Krimpenerwaard.

Dit bericht is 1113 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief