Archieven

Dit bericht is 2377 keer gelezen

KRIMPEN A/D LEK – De top van de watertoren in Krimpen aan de Lek deed zaterdagochtend even dienst als kapperszaak. Aanleiding was de officiële opening van kapsalon Knip! van Nicole Pot, die in het voormalige pomphuis naast de watertoren een werkruimte inrichtte. Te midden van de nog aanwezige machines en schakelkasten plaatste zij haar kappersstoel, spiegel, gereedschap en haarverzorgingsmiddelen. Een robuuste, maar toch intieme ruimte.

Nicole heeft jarenlang een filiaal gerund van Kinki kappers en is daardoor gespecialiseerd in het creëren van bijzondere kapsels, die opvallen door aparte modellen en eigenzinnige kleuren. In haar eigen salon, gevestigd op het terrein waar zij en haar gezin inmiddels ruim een jaar wonen, gaat zij daar zelfstandig mee door.

Voor het zover was moest er wel even flink worden gepuzzeld. De watertoren en omliggende gebouwen zijn Rijksmonumenten en daar mag je niet zomaar van alles aan vertimmeren. De partner van Nicole nam al eerder historische panden onder handen en wist er wel raad mee.

“Van de opening maken we iets aparts”, besloot Nicole. En dus besteeg zij met haar eerste officiële klant de toren om op het hoogste niveau aan de slag te gaan. Terwijl Janneke Broere van schoonheidssalon Masala genoot van het uitzicht zette Nicole de schaar er in. Voor allebei een aparte ervaring.

Een afspraak maken bij Nicole kan via www.nicoleknip.nl. Waarbij aangetekend dat op de toren knippen geen gewoonte wordt. “Deze ene keer was fantastisch, maar daar laat ik het toch bij.”

Dit bericht is 2377 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief