Archieven

Dit bericht is 1111 keer gelezen

HAASTRECHT – Kasper van Kooten treedt vrijdagavond 29 oktober op in Theater Concordia in Haastrecht met de voorstelling ‘Deeltijd’.

Het is Deeltijd! Kasper komt zichzelf dolgraag delen, liefst in het theater! Deze keer vraagt hij zich af wat het begrip ‘delen’ nog inhoudt. Een post met veel likes betekent aandacht en dus instant geluk. Het nieuwe delen is volgens Van Kooten vooral bedoeld om te krijgen. In zijn nieuwe cabaretprogramma Deeltijd vertelt en zingt Kasper met veel zelfspot over onze gemene delers, over wat ons als volk toch zo verdeelt en over zijn eigen onverwoestbare zoektocht naar geluk om te delen. Liken vooraf hoeft niet, komen wel! (En daarna natuurlijk graag delen.)

Hij wordt gek van de om aandacht klagende BN’ers, de kijk-eens-wat-ik-doe-bootcampers en de dry-january-knapperds die gillen om een duimpje. En wat wil de overheid met ons delen? Horen we alles, of slechts een gedeelte? Wat delen onze vrienden en met wie? Wie tagt ons in een foto waardoor wij zomaar een deeltje van iemands delen worden?

Kaspers eigen leven gaat ook in delen: al tijden strijden de cabaretier, acteur, drummer en zanger om het grootste deel van zijn aandacht, al is dat inmiddels voorbehouden aan zijn kind dat hij deeltijd opvoedt.

Alsof dit nog niet genoeg is deelt hij ook nog uit omdat hij 50 is geworden. Het is Deeltijd!

De voorstelling in Concordia begint om 20.15 uur. Kaarten à 19,50 euro zijn te bestellen via www.theaterconcordia.nl.

Dit bericht is 1111 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief