Archieven

Dit bericht is 2427 keer gelezen

LEKKERKERK – Bij Müller/Prins Transport en Müller/Prins Op- en Overslag aan de van Markenstraat 13 in Lekkerkerk is er zaterdag 7 september van 13.00 tot 16.00 uur een open dag en banenmarkt. Tegelijk wordt om 14.00 uur de Müller Academy Lekkerkerk officieel geopend door burgemeester Cazemier. Een leerwerkomgeving waar praktijk en theorie hand in hand gaan.

Als erkend leerbedrijf is Müller een samenwerking aangegaan met het Gemini college. Op de Müller Academy worden niet alleen mensen door het bedrijf opgeleid, maar binnenkort wordt ook les gegeven aan leerlingen van het Gemini College. Zij krijgen theoretisch en praktijk gerichte logistieke lessen van docenten van het Gemini en leermeesters van het nieuwe opleidingscentrum.

Directeur Arjen Prins: “We gaan opleiden met de ‘voeten in de klei’ en maken zo de praktijk onderdeel van de theorie. Natuurlijk hopen we erop dat deze meiden en jongens de nieuwe chauffeurs en logistiek medewerkers van de toekomst zijn.”

Naast de officiële opening van de Academy is er zaterdag 7 september veel meer te zien en doen. Zo kan een kijkje worden genomen in het nieuwe koel/vries warehouse voor Prins Transport en Prins Op- en Overslag – beide onderdeel van de Müller Groep.

Ook is er een workshop ijssculpturen maken, verzorgt de Lekstreek er een skeelerclinic, kunnen bezoekers met quads en vrachtwagens rijden (ook zonder groot rijbewijs met een instructeur) en zijn er springkussens en spelletjes voor de jeugd. Radio NL zal vanaf de locatie in Lekkerkerk live een drive-in show uitzenden. Ook het rallyteam Truck Team Holten (foto) en Dakar motorrijdster Mirjam Pol zijn van de partij. Verder zijn er oldtimers te zien en wordt een beeld gegeven van de historie van het bedrijf Muller/Prins.

Blaaskapel De Blaasbalgen brengt een gezellig deuntje ten gehore en op het Foodtruckplein is van alles te eten en te drinken. Ook kan men zelf beleven hoe het is om in een (hef)truck te werken.

Wie een baan wil met toekomstperspectief bij Prins/Muller kan zich laten informeren op de Banenmarkt die ook op deze dag wordt gehouden.

Dit bericht is 2427 keer gelezen

Deel dit:
Gepland Agenda

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief