Archieven

Dit bericht is 1617 keer gelezen

SCHOONHOVEN – Wie met de komende feestdagen behoefte heeft aan gezelschap, is meer dan welkom bij ‘De Blauwe Deur’ aan de Haven 52. Rob Buijs nodigt, samen met zijn vrouw Orly, iedereen uit om Eerste Kerstdag langs te komen. Een mooi gebaar waar de initiatiefnemers al veel positieve en warme reacties op hebben ontvangen.

“Ik vind het fijn als een ieder, die zich ongemakkelijk dan wel alleen voelt, verdrietig is of behoefte heeft aan gezelschap, langs komt om met elkaar wat te drinken”, vertelt Rob aan RTV Krimpenerwaard. “Onder het genot van warme chocolademelk, koffie of thee hopen we dat er goede gesprekken uit voortkomen. We zullen de mensen met veel plezier ontvangen en tevens zorgen voor een klein hapje.”

Buijs is in het dagelijks leven een druk man. “Ik heb een glas- en asbestbedrijf in Utrecht. Wat betreft asbest verwijderen is er nog enorm veel werk. Enige tijd geleden heeft de regering besloten dat we nog vijf jaar extra krijgen om alle asbest op te ruimen. Dat is maar goed ook want er is nog veel aanwezig in woningen en gebouwen.” Asbest verwijderen is dus een uitstervend beroep. “Na asbest komt er wel weer wat anders. Denk bijvoorbeeld aan glaswol. In Duitsland wordt voor dat product nu steeds meer regelgeving toegepast”, aldus de redelijk zelfverzekerde ondernemer.

De Blauwe Deur is Eerste Kerstdag open van 14.00 – 19.00 uur. Rob wil nog benadrukken dat het gaat om een gezellig samenzijn voor iedereen. “Je hoeft niet eenzaam te zijn, wie behoefte heeft om langs te komen is welkom.” Hoeveel mensen er komen is uiteraard niet te zeggen. “Al is het er maar eentje die we daarmee een glimlach op het gezicht kunnen brengen.” 

Rob is zaterdagmiddag 21 december te gast in de radio-uitzending bij RTV Krimpenerwaard.

Dit bericht is 1617 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief