Archieven

Dit bericht is 570 keer gelezen

KRIMPEN AAN DEN IJSSEL- Zaterdag 17 december is er een speciale kersteditie van de Oogst- & Streekmarkt ‘Proef de Krimpenerwaard’. Dit keer op het Raadhuisplein in Krimpen aan den IJssel. Het Raadhuisplein wordt omgetoverd tot een sfeervolle locatie met een ruime variatie aan kramen met (h)eerlijke, voornamelijk lokaal geoogste producten, direct van de boer en andere (voedsel)makers. Handig voor je (kerst)boodschappen en cadeaus.

Je kunt je warmen aan het kampvuur luisterend naar mooie verhalen, op de foto met de Kerstman, meezingen met het Popkoor Topaz en de Unwind Christmas Carols. Er zijn workshops koekjes versieren en bijenwaskaarsen maken. Je kunt je wens ophangen in de Kerst-wensboom, die volgens het volksgeloof wensen kan doen uitkomen. Én je vind er de lekkerste hapjes en drankjes met streekproducten op het Foodplein met overdekt terras.

Tijdens de markt vindt er een inzamelingsactie plaats voor de ‘Hart onder de riem-manden’ van Weggeefhoek Krimpenerwaard, voor inwoners die door een moeilijke periode gaan. Hier kun je ongebruikte voedsel- en verzorgingsproducten en tevens speelgoed aan doneren.

Alsof het nog niet genoeg is, kun je in de Crimpenhof ook nog terecht bij de WinterMarkt, waar
diverse winkeliers met hun kramen staan en kinderen kerstslingers kunnen maken. De markt is van 11:00 – 16:00 uur geopend.

Dit bericht is 570 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief