Archieven

Dit bericht is 844 keer gelezen

SCHOONHOVEN – Vanaf woensdag 9 december liggen bij alle winkels in Schoonhoven kerstkaarten. Het is de bedoeling dat de kaart beschreven wordt met een wens voor eenzame ouderen.

In de winkels staan kaartenboxen om de geschreven kaart in te posten. Kinderen van verschillende basisscholen, waaronder de Emmaschool, maken bovendien tekeningen. Stichting SWOS en de Vierstroom zorgen ervoor dat de tekeningen met de kaarten bezorgd worden bij de ouderen in Schoonhoven.

De kerstkaartenactie is een samenwerking tussen de Schoonhovense winkeliers, Schoonhoven Partners, Stichting SWOS, de Vierstroom en de basisscholen.

Stefan van Beeten van Schoonhoven Partners: “Juist dit jaar willen we omzien naar ouderen. Zij ervaren vanaf maart veel eenzaamheid. Waar Kerst een feest is van gezelligheid en samen zijn, moet deze groep in het bijzonder aan hun gezondheid denken en afstand houden. Met de kaarten en tekeningen willen we een warme kerstgroet overbrengen.” De kaarten liggen tot 20 december in de winkels.

Dit bericht is 844 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief