Archieven

Dit bericht is 2881 keer gelezen

KRIMPENERWAARD – RTV Krimpenerwaard zendt tussen 24 december en Nieuwjaardag zijn bekende kerstmarathon uit. Negen dagen lang zijn er weer tal van gezellige radioprogramma’s te beluisteren, met naast de eigen medewerkers ook een keur aan gasten uit de Krimpenerwaard.

De omroep is blij dat de kerstmarathon in deze turbulente corona-tijd doorgang kan vinden. “Na de toespraak van minister-president Mark Rutte, waarin hij de lockdown afkondigde, hebben we contact gehad met de gemeente Krimpenerwaard over hoe wij, als lokale omroep, met de maatregelen om dienen te gaan”, geeft programmaleider Arian Vermeulen aan. “De gemeente gaf aan dat zij het belangrijk vinden dat wij ons werk blijven doen om onze kijkers en luisteraars te blijven informeren. Daaropvolgend heeft het bestuur besloten om de kerstmarathon door te laten gaan, uiteraard met inachtneming van de coronamaatregelen.”

Op kerstavond vanaf 21.00 uur wordt een registratie van de Volkskerstzang in Bergambacht uitgezonden. Aansluitend is de Kerstnachtdienst vanuit de Hoeksteen in Schoonhoven te beluisteren. Op Eerste Kerstdag is er van 9.00 tot 11.00 uur een speciale kersteditie van het religieuze programma ‘U zij de Glorie’.

Op maandag 28 en dinsdag 29 december zijn de radioprogramma’s ook live in beeld te volgen via het televisiekanaal van RTV Krimpenerwaard.

Vermeulen: “Gedurende de kerstmarathon passeren tal van gasten de revue, waaronder diverse koren die naar ons idee best wat extra publiciteit kunnen gebruiken op dit moment. Ook is er diverse keren een top 10, van hulpverlenende organisaties zoals brandweerkorpsen en de politie Krimpenerwaard en van enkele van de Vrienden van RTV Krimpenerwaard. Zo hopen wij met de kerstmarathon de inwoners te voorzien van actuele informatie en te verblijden met gezelligheid op radio en televisie aan het einde van dit bijzondere jaar. Ook op vrijdag 1 januari 2021, Nieuwjaarsdag, worden er verschillende gezellige en informatieve radioprogramma’s uitgezonden.”

Reageren op de uitzendingen kan via telefoonnummer (0182) 890182 of per e-mail via studio@rtvkrimpenerwaard.nl.

Bekijk hier de volledige programmering. Klik op afbeelding voor vergroting.

Dit bericht is 2881 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief