Archieven

Dit bericht is 1537 keer gelezen

KRIMPENERWAARD – Het is inmiddels traditie, RTV Krimpenerwaard zendt ook dit jaar weer een kerstmarathon uit. Negen dagen lang, van vrijdag 24 december tot en met Nieuwjaarsdag, zijn er tal van radioprogramma’s te beluisteren, verzorgd door verschillende gasten uit de Krimpenerwaard en natuurlijk ook door de vaste medewerkers van de omroep.

“Nu veel mensen thuis de kerstdagen zullen doorbrengen, zorgen wij voor gezelligheid en warmte in de huiskamer”, geeft programmaleider Arian Vermeulen aan.

Op woensdag 29 en donderdag 30 december zijn de radioprogramma’s tussen 10.00 en 16.00 uur ook live te volgen op televisie. “Natuurlijk is het ook mogelijk om op de programma’s te reageren en tijdens deze dagen zullen de reacties live in beeld te zien zijn”, geeft Vermeulen aan.

Op kerstavond vanaf 21.00 uur wordt de kerstnachtdienst vanuit de Hervormde Kerk in Haastrecht uitgezonden. Op Eerste Kerstdag en op Tweede Kerstdag van 10.00 tot 12.00 uur is er een speciale kersteditie van het religieuze programma ‘U zij de Glorie’.

Gedurende de kerstmarathon passeren tal van gasten de revue, waaronder op vrijdag 31 december tussen 10.00 en 11.00 uur burgemeester Roel Cazemier en zijn opvolger Pieter Paans. “Een uniek gastprogramma, want het is één van de weinige activiteiten die beide burgemeesters gezamenlijk zullen doen. Ook dit programma zal live op zowel radio als televisie worden uitgezonden. Zo hopen wij met de kerstmarathon de inwoners te voorzien van actuele informatie en te verblijden met gezelligheid aan het einde van dit bijzondere jaar”, aldus Vermeulen.

“Ook op zaterdag 1 januari 2022, Nieuwjaarsdag, zijn wij er weer voor de luisteraars met gezellige en informatieve radioprogramma’s.”

Reageren op de uitzendingen kan via (0182) 890182, via de dit jaar nieuw gelanceerde app of per e-mail via studio@rtvkrimpenerwaard.nl.

Vermeulen: “Namens alle medewerkers wens ik al onze luisteraars en kijkers prettige kerstdagen en een goede jaarwisseling.”

Bekijk hieronder de programmering van de kerstmarathon.

Dit bericht is 1537 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief