Archieven

Dit bericht is 1065 keer gelezen

KRIMPENERWAARD- Hij komt er weer aan, de RTV Krimpenerwaard Kerstmarathon. Sinds 2015 een traditie bij RTV Krimpenerwaard, een marathon met speciale programma’s van eigen medewerkers en vele gasten uit de regio.

Vanaf zaterdag 24 december tot en met Nieuwjaarsdag kunt u luisteren naar de kerstmarathon.
Er wordt afgetrapt met de Donkere dagen Top 50, een nieuwe hitlijst met favoriete winterse muziek. Vanaf 22.00 uur is er de Kerstnachtdienst vanuit de Ontmoetingskerk in Krimpen aan de Lek, met Rob Favier.

Op Eerste Kerstdag om 9 uur kunt u luisteren naar de Kerstdienst vanuit de Hervormde kerk, wijk 1 in Stolwijk. Negen dagen lang voorzien wij u van tal van gezellige radioprogramma’s verzorgd door heel veel verschillende gasten uit de Krimpenerwaard en natuurlijk ook door medewerkers van RTV Krimpenerwaard. Ook zullen de programma’s op donderdag 29 december, vrijdag 30 december en zaterdag 31 december, dagelijks tussen 10.00 uur en 15.00 uur live op TV worden uitgezonden.

Tijdens deze uren kunt u onder andere kennis maken met de kandidaten van de talentenjacht De Stem van de Waard, die recent zijn kick-off beleefde. Zo hopen wij met de kerstmarathon de inwoners te voorzien van actuele informatie en te verblijden met gezelligheid op radio en TV aan het einde van dit jaar, aldus hoofd radio Arian Vermeulen.

Ook op Nieuwjaarsdag zijn wij er weer voor u als luisteraar. U kunt ook op de eerste dag van het nieuwe jaar weer luisteren naar gezellige en informatieve radioprogramma’s. Zo hopen wij tijdens de feestdagen en in de laatste week van 2022 het warme gevoel op de radio en daarmee bij u in de huiskamer te brengen. U kunt altijd reageren op onze uitzendingen via 0182-890182 of per e-mail via studio@rtvkrimpenerwaard.nl

Namens het volledige team van RTV Krimpenerwaard wensen wij u prettige kerstdagen en een goede jaarwisseling!

De programma’s van de Kerstmarathon zijn terug te luisteren via deze pagina.

Dit bericht is 1065 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief