Archieven

Dit bericht is 1290 keer gelezen

KRIMPENERWAARD – RTV Krimpenerwaard zendt tussen dinsdag 24 december en Nieuwjaarsdag haar jaarlijkse kerstmarathon uit. Negen dagen lang zijn er tal van gezellige radioprogramma’s te beluisteren, verzorgd door prominente gasten en natuurlijk ook door de eigen medewerkers.

Op zaterdag 28 en maandag 30 december is de radio-uitzending ook live in beeld te volgen via het televisiekanaal.

Gedurende de kerstmarathon passeren tal van gasten de revue, waaronder Kees de Langen, Heidi Doff, Peter Dons, Simone Abel en Klaas de Wit samen met de molenaars van Boezemmolen no. 6 in Haastrecht. Ook zijn er enkele programma’s rondom Team Krimpenerwaard dat gaat deelnemen aan Alpe d’HuZes 2020. In deze programma’s vertellen steeds verschillende deelnemers hun verhaal, hun motivatie om deel te nemen aan Alpe d’HuZes en de acties die zij de komende periode gaan organiseren om het benodigde geld bij elkaar te krijgen. Verder natuurlijk ook programma’s die wekelijks te beluisteren zijn bij RTV Krimpenerwaard welke gepresenteerd worden door eigen medewerkers.

Op 1 januari bestaat RTV Krimpenerwaard alweer vijf jaar. Op maandag 30 december tussen 17.00 en 20.00 uur wordt daar aandacht aan geschonken in een bijzonder jubileumprogramma.

Ook op woensdag 1 januari 2020, Nieuwjaarsdag, is RTV Krimpenerwaard er voor de luisteraar met een keur van gezellige en informatieve radioprogramma’s.

Reageren op de uitzendingen kan via (0182) 890182 of per e-mail via studio@rtvkrimpenerwaard.nl.

Dit bericht is 1290 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief