Archieven

Dit bericht is 1234 keer gelezen

kerstmisKRIMPENERWAARD – RTV Krimpenerwaard zendt tussen zaterdag 24 december en Nieuwjaarsdag haar jaarlijkse kerstmarathon uit. Negen dagen lang zijn er tal van gezellige radioprogramma’s te beluisteren, verzorgd door prominente gasten en natuurlijk ook door de eigen medewerkers. Op een aantal momenten zal de radio-uitzending ook live in beeld te volgen zijn via het televisiekanaal.

De kerstmarathon wordt maandag 24 december afgetrapt met de Winterse 50. De ranglijst met de populairste kerst- en winterhits is te beluisteren tussen 13.00 en 17.00 uur.

Op Kerstavond van 21.30 tot ongeveer 23.00 uur is de Kerstnachtdienst te beluisteren, live vanuit Stolwijk.

Tijdens de kerstdagen en de dagen erna zijn er diverse speciale programma’s, zoals bijvoorbeeld op donderdagmiddag 27 december De Foute Hits Party. Ook zijn er bijzondere gastprogramma’s te beluisteren. Zo kruipt bijvoorbeeld op oudejaarsmiddag tussen 14.00 en 15.00 uur burgemeester Roel Cazemier achter de microfoon.

Ook op dinsdag 1 januari 2019, Nieuwjaarsdag, is RTV Krimpenerwaard van de partij met gezellige en informatieve radioprogramma’s. Reageren op de uitzendingen kan via (0182) 890182 of per e-mail via studio@rtvkrimpenerwaard.nl.

Bekijk hieronder het programmaschema van de kerstmarathon van RTV Krimpenerwaard.

marathon-1

Dit bericht is 1234 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief