Archieven

Dit bericht is 714 keer gelezen

LEKKERKERK – In “De Breeje Hendrick” wordt op 16 december een kerstmarkt georganiseerd. Met verschillende kraampjes en de verkoop van onder andere zelfgemaakte erwtensoep en appelflappen hoopt de Breeje voldoende geld op te halen voor hun Jukebox. 

De kerstmarkt duurt van 10:00 tot 16:00 uur en naast eerder vermelde koopwaar kunnen bezoekers ook loten kopen voor slechts 1 euro. De prijzen van de verloting worden gesponsord door de lokale middenstand en de hoofdprijs is een platenspeler.

De loten zijn ook nu al te koop bij de receptie van de Breeje Hendrick, Regiobank Lekkerkerk en op de Kerstmarkt die op 9 december in Amicitia wordt georganiseerd.

“Inmiddels hebben we al €2920,- opgehaald maar we hebben in totaal €5500,- nodig dus nog €2580,- te gaan” vertelt mede-initiatiefnemer Shanna Blanken, in het dagelijks leven praktijkopleider in “de Breeje”. Er zijn 2000 loten beschikbaar dus we hopen met deze verloting weer een mooie slag te slaan.”

Wilt u deze actie steunen maar heeft u niet de mogelijkheid om een lot te kopen? Dit kan ook via de website  samenvoordebuurt.

Dit bericht is 714 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief