Archieven

Dit bericht is 569 keer gelezen

sjgd7egwSCHOONHOVEN – Nog gezellig en feestelijker dan voorgaande jaren. Dat is de insteek van de Stichting Spomuza die vrijdag 14 december de jaarlijkse kerstmarkt organiseert in de binnenstad. Het is de eerste van in totaal dertig winterse activiteiten van ‘Winter Zilverstad’. Tot eind december zijn er op allerlei locaties in Schoonhoven evenementen te beleven op het gebied van onder meer cultuur, sport, muziek, religie, shopping en zilver. 

Op de Haven staan een groot aantal in kerstsfeer gehulde kramen.  Aan de Tol komt een feesttent. In deze tent zal een in ‘Dickens-kledij’ gestoken dameskoor een aantal optredens verzorgen Daarnaast is er een demonstratie en optreden van een glasblazer. Kinderen kunnen op de Haven, ter hoogte van de huisnummers 8 en 10, aan een creatief gebeuren meedoen waar zij allerlei leuke (kerst)dingen kunnen maken.

Als klap op de vuurpijl is er een loterij met vele prijzen. De kerstmarkt begint ’s middags om 16.00 uur. De traditionele kerstboomontsteking op de Stenen Brug zal om 18.30 uur plaatsvinden.

‘Winter Zilverstad’ is een initiatief van Stichting Schoonhoven Zilverstad (citymanagement) in samenwerking met de winkeliers, zilversmeden, horeca, musea en evenementenorganisaties in Schoonhoven. Alle informatie is te lezen in de programmafolder die verkrijgbaar is op ruim dertig locaties in de Zilverstad en te zien op de website winterzilverstad.nl.

download

Dit bericht is 569 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief