Archieven

Dit bericht is 867 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL – De zondag voor Kerst heeft Leefbaar Krimpen kerstpakketten bezorgd bij Krimpenaren die een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Verborgen armoede is er ook in Krimpen en dat raakt gezinnen hard, aldus de lokale partij. “Juist in deze donkere dagen voor kerst met daar bovenop weer een harde lockdown, willen we mensen een hart onder de riem steken en een klein beetje bijdragen aan een gezellige Kerst.”

In samenspraak met Janneke van der Heide van Uitdeelpunt Krimpen bezochten de raadsleden van Leefbaar en oud-wethouders John Janson en Kirsten Jaarsma diverse gezinnen met een pakket met lekkers. “Wij zijn onder de indruk van wat Janneke en Uitdeelpunt Krimpen doen: wekelijks kunnen mensen die nét niet in aanmerking komen voor de voedselbank, maar moeite hebben de eindjes aan elkaar te knopen een tas met boodschappen halen. Meer dan honderd gezinnen maken hier inmiddels gebruik van”, geven de fractieleden aan. “De schrijnende verhalen raken ons in het hart en we zijn blij dat we een glimlach op de gezichten van de mensen hebben kunnen brengen.”

Dit bericht is 867 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief