Archieven

Dit bericht is 1290 keer gelezen

KRIMPENERWAARD – Dit jaar hebben kinderen in de Krimpenerwaard die bekend zijn bij de welzijnsstichtingen, Stichting Krimpenerwaard Intercultureel (KIC) en Stichting Leergeld Krimpenerwaard via Actie Pepernoot een sinterklaascadeau ontvangen.

De gemeente Krimpenerwaard heeft de financiële bijdrage geleverd, zodat Stichting Leergeld de kinderen een cadeau voor Sinterklaas kon geven. De vouchers van Actie Pepernoot zijn verstrekt door Nationaal Fonds Kinderhulp.

Doordat deze organisaties de handen ineen hebben geslagen, is het gelukt om ruim vijfhonderd kinderen blij te maken met Sinterklaas.

Met de jaarlijkse Actie Pepernoot wil Nationaal Fonds Kinderhulp cadeautjes voor kinderen in armoede verzorgen tijdens de feestdagen. Gemeente Krimpenerwaard wilde dit jaar graag een extraatje geven aan deze kinderen. Doordat KIC en de welzijnsstichtingen SWOK-midden en SWOS de Actie Pepernoot al organiseerden, heeft Leergeld via de gemeente de andere kinderen geholpen. Online konden de organisaties sinterklaascadeaus bestellen. Dat de cadeaus als een verrassing kwamen, bleek wel uit de reacties van de dankbare ouders.

Mark Schutjens, bestuurssecretaris van stichting Leergeld is erg blij met deze geslaagde actie. “Het is de missie van Leergeld om elk kind mee te laten doen en dit geldt uiteraard ook tijdens de feestdagen. Dankzij Actie Pepernoot van Nationaal Fonds Kinderhulp, KIC, SWOK-midden, SWOS, de gemeente Krimpenerwaard en de inzet van alle vrijwilligers, zijn we gezamenlijk weer een stukje dichter bij ons doel gekomen.”

Dit bericht is 1290 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief