Archieven

Dit bericht is 815 keer gelezen

samenloopKRIMPENERWAARD – Tijdens de SamenLoop voor Hoop Krimpenerwaard in het weekend van 29 en 30 juni is er ook een KinderLoop. Kinderen kunnen zo ook hun steentje bijdragen aan het goede doel: KWF kankerbestrijding.

Tijdens SamenLoop zal er zoveel mogelijk geld worden opgehaald voor wetenschappelijk onderzoek. Teams wandelen in estafettevorm 24 uur lang over Sportpark Weydehoeck in Lekkerkerk. De 24 uur staat symbool voor de voortdurende strijd tegen kanker.

Naast allerlei optredens, een braderie en veel activiteiten is er op zaterdag 29 juni om 16.00 uur ook een KinderLoop. “Helaas krijgen er in Nederland ongeveer 550 kinderen per jaar kanker en via deze speciale wandeling van 24 minuten kunnen kinderen zich inzetten voor het goede doel en kunnen we heel bewust stilstaan bij alle kinderen in Nederland die kanker hebben of hebben gekregen”, vertelt Angelique Pottuit, voorzitter van de organisatie.

De kinderen houden vooraf acties om geld in te zamelen. De jonge deelnemers krijgen aan de start een paars SamenLoop-T-shirt en lopen in teams of worden begeleid door een volwassene. Aan de finish ontvangen ze nog een medaille.

Aanmelden kan op de website van de SamenLoop voor Hoop Krimpenerwaard.

Dit bericht is 815 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief