Archieven

Dit bericht is 1167 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL – Burgemeester Martijn Vroom sprak donderdagmiddag met de leden van de kindergemeenteraad over hoe zij de coronatijd hebben ervaren.

De kinderen gaven aan dat het fijn is om nu weer naar school te gaan, dat geeft rust en regelmaat en het is leuk en belangrijk om klasgenoten en vrienden weer te zien. Ook werd gezegd dat het thuisonderwijs wel fijn was, omdat je het schoolwerk beter kunt plannen zoals je het zelf fijn vindt. Sommigen zouden daarom best een dag in de week thuisonderwijs willen hebben.

Verder vindt de kindergemeenteraad maatregelen op drukke plekken, bijvoorbeeld de Surfplas, belangrijk voor het beperken van overlast en het naleven van de coronaregels. Burgemeester Vroom gaf aan dat hij alle opmerkingen meeneemt en bespreekt met diegenen die hier over gaan.

Aan het eind van de vergadering werd terug gekeken op alle activiteiten van de kindergemeenteraad van dit schooljaar. De leden kregen een certificaat uitgereikt als herinnering aan deze tijd. De burgemeester bedankte de leden van de Kindergemeenteraad voor hun deelname en wenste hen veel plezier op de middelbare school toe.

Dit bericht is 1167 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief