Archieven

Dit bericht is 2413 keer gelezen

KRIMPENERWAARD – Klapwijk Rioolservice in Krimpen aan de Lek waarschuwt voor oplichters die zich voor voordoen als medewerkers van het bedrijf.

“We krijgen met enige regelmaat te horen dat oplichters onze naam gebruiken en klanten vervolgens opzadelen met torenhoge kosten”, schrijft het bedrijf op haar website. “Op Google adverteren misleiders onder ‘riool ontstoppingsdiensten’ of zelfs op naam van ons of een ander rioolbedrijf en doen zich tevens telefonisch zo voor.”

De oplichters veranderen de naam iets en profiteren zo mee van de naambekendheid en reputatie die het bedrijf heeft opgebouwd.

Ook de monteurs doen zich voor als zijnde monteurs van Klapwijk – of ander rioolbedrijf -, “maar zij dragen geen juiste bedrijfskleding en ze rijden vaak in witte bussen. Er worden hoge bedragen gerekend, de rekening moet vaak direct en onder bedreiging en/of intimidatie voldaan worden en de werkzaamheden worden niet (blijvend) uitgevoerd.”

Wie twijfelt of hij/zij echt met Klapwijk van doen heeft kan bellen met (0180) 519078. “Voorkom misleiding en torenhoge kosten.”

Dit bericht is 2413 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief