Archieven

Dit bericht is 1369 keer gelezen

JAARSVELD – Een heerlijke zomeravond, er is muziek en prachtige schilderijen komen tot leven. Het programma ‘Moving Art’ van Club Classique maakt deze gedachte werkelijkheid op zaterdagavond 28 augustus.

Moving Art
Stichting Kunst en Cultuur organiseert een zomeravond concert in de openlucht bij het Dijkhuis, Lekdijk Oost 12, ingang aan de S.L. van Alterenlaan. Club Classique verrast de bezoekers met een bijzondere voorstelling : het programma Moving Art. Hierbij brengen de musici schilderijen tot leven door de mooiste melodieën.

Pareltjes
Een voorstelling van Club Classique zit vol spannende combinaties, onverwachte twists en ontroerende verhalen. Wegdromen bij Ravel, swingen op Gershwin en zwijmelen met Chopin. Geniet van herkenbare melodieën en laat je verrassen door onbekende pareltjes. De musici spelen geen avondvullende werken maar hapklare delen uit de mooiste stukken. Klassieke muziek is nog nooit zo divers geweest.

Reserveren
De toegang gratis. Aanvang concert: 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur. Parkeren op het aangegeven terrein langs de S.L. van Alterenlaan. Na afloop wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd. 
Reserveren is per email : dienyscheffer@outlook.com met vermelding van uw naam en telefoonnummer.

Dit bericht is 1369 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief