Het weer in de Krimpenerwaard

Archieven

Dit bericht is 660 keer gelezen

KRIMPENERWAARD – Vanwege personeelstekorten sluit een aantal locaties van de jeugdgezondheidszorg in de Krimpenerwaard permanent de deuren. Dat laat de gemeente Krimpenerwaard weten. Het gaat om de kleinere locaties van het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) in Gouderak, Haastrecht en Ouderkerk aan den IJssel. Die in Bergambacht, Lekkerkerk, Schoonhoven en Stolwijk blijven open.

Ouders met kinderen onder de vier jaar kregen eerder al bericht dat een aantal CJG-locaties in de Krimpenerwaard tijdelijk dicht gingen. Inmiddels is ervoor gekozen om deze helemaal te sluiten.

“Dit heeft te maken met het grote personeelstekort in de zorg”, meldt de gemeente Krimpenerwaard. “Het lukt niet meer om genoeg personeel te vinden. Hierdoor kunnen niet alle locaties van de jeugdgezondheidszorg in onze gemeente open blijven.”

Langer open
Door de kleinere locaties te sluiten, kan de jeugdgezondheidszorg de kwaliteit verbeteren, stelt de gemeente. De spreekuren op de locaties Bergambacht, Lekkerkerk, Schoonhoven en Stolwijk breiden uit en de locaties zijn langer geopend.

Dit bericht is 660 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief