Archieven

Dit bericht is 1273 keer gelezen

HAASTRECHT – Wie nieuwsgierig is naar de vorderingen van de restauratie in museum Paulina Bisdom van Vliet in Haastrecht, wordt uitgenodigd naar de ‘Koetshuistentoonstelling’ te komen. De speciale expositie die vorig jaar in het voormalige Koetshuis startte, is sinds begin juni weer geopend voor het publiek.

Een deel van de daar te bekijken panelen is nu ververst met informatie over en foto’s van de restauratie die in het naastgelegen museum aan de gang is. Zo kunnen de bezoekers een indruk krijgen van de werkzaamheden in het sinds anderhalf jaar tijdelijk gesloten, historische huismuseum.

De vrijwilligers van museum Paulina Bisdom van Vliet gaan ook weer aan de slag met het verder verversen van de Koetshuistentoonstelling. Daarom zullen ook in de komende weken gaandeweg nieuwe onderwerpen aan bod komen. Zo worden enkele relatief onbekende verhalen over de in 1923 overleden, rijke weduwe Paulina Bisdom van Vliet vertelt en diverse normaal verborgen objecten uit de door haar nagelaten collectie toegelicht.

Het Koetshuis is open op alle zondagmiddagen, steeds van 14.00 tot 17.00 uur en gratis toegankelijk. Het adres van het Koetshuis is Hoogstraat 164 in Haastrecht.

Meer informatie is te vinden op de website www.bisdomvanvliet.nl

Dit bericht is 1273 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief