Archieven

Dit bericht is 1352 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL – De uitreiking van het Krimpens Kompliment krijgt dit jaar een andere invulling. De gemeente Krimpen aan den IJssel heeft ervoor gekozen om in plaats van het uitreiken van één vrijwilligersprijs, iets moois voor alle vrijwilligers te organiseren.

Dit gebeurt op de jaarlijkse vrijwilligersdag op vrijdag 6 december. Aanwezige vrijwilligers kunnen deelnemen aan workshops in de categorieën fun/ontspanning en educatief. Aanmelden kan via meedoen@krimpenaandenijssel.nl.

Hoewel er dit jaar geen vrijwilligersprijs wordt uitgereikt kunnen organisaties er toch voor kiezen om een specifieke vrijwilliger of groep van vrijwilligers voor te dragen. Hier is ruimte voor in het programma.

Het Krimpens college heeft onlangs het actieprogramma vrijwilligersbeleid vastgesteld. Eind 2018 hebben professionals, vrijwilligers en –organisaties hun inbreng op vrijwilligerswerk gegeven in diverse themabijeenkomsten. “De  visie van de gemeente Krimpen op het vrijwilligersbeleid is dat vrijwillige inzet een gemeengoed is dat door iedereen als vanzelfsprekend wordt gezien én gewaardeerd wordt”, aldus wethouder John Janson. “De nieuwe opzet is gebaseerd op drie pijlers: stimuleren, faciliteren en waarderen. Per pijler zijn er diverse acties. Wij willen dat door dit actieprogramma nog meer vrijwilligers in Krimpen aan den IJssel actief worden.”

Dit bericht is 1352 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief