Archieven

Dit bericht is 717 keer gelezen

STOLWIJK- Het nieuwe theaterseizoen is losgebarsten. In onze Krimpenerwaard hebben we heel wat theaters met een vol en mooi programma. Zo ook in Het Kwartier Stolwijk.

Op 29 oktober is het inmiddels traditionele Benefiet-Korenfestival weer in Het Kwartier. Dit wordt verzorgd door een viertal koren uit de Krimpenerwaard die voor het goede doel hun repertoire ten gehore brengen. Geniet van De Vlister Zangers, Het Regiokoor, Het Polderkoor en De Boezemvrouwtjes.

Vervolgens komt op 5 november de Herman Brood Tributeband ‘Street’ naar Het Kwartier. “Street roept de energie en de sfeer van de vroegere Brood-optredens op en doet dat puur op basis van de muziek van Herman Brood & his Wild Romance. Centraal staan daarbij de Brood-lp’s uit de beginperiode: Street, Shpritsz, en Cha Cha. Vinyl dat je mee terugneemt naar het roerige begin van de eighties.”

‘Street’ bestaat uit zes gedreven rockers ondersteund door twee Blondita’s. Twee uur dampende, met zweet doordrenkte rock’n’roll. Voor mensen die van Herman Brood en zijn muziek houden, de energie van een optreden weer willen voelen in de tijd. Of voor mensen die Herman Brood missen.

Naast deze twee optredens, staat er nog veel meer op de planning zoals het caberetduo OldenHermanns en Niels van der Gullik & Band. Zij brengen een ode aan het werk van Ramses Shaffy. Het volledige programma en de kaartverkoopinformatie is te vinden op de website van Het Kwartier Stolwijk.

 

Dit bericht is 717 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief