Archieven

Dit bericht is 1155 keer gelezen

politieKRIMPEN A/D IJSSEL/SCHIEDAM – Een 48-jarige man uit Krimpen aan den IJssel is vrijdagavond gewond geraakt bij een schietpartij in Schiedam. Hij is voor behandeling naar een ziekenhuis gebracht.

De politie kreeg vrijdagavond de melding dat de Krimpenaar tegen zijn wil zou worden vastgehouden, mogelijk in de omgeving van Schiedam. Direct werd een uitgebreid onderzoek opgestart en met een fors aantal eenheden werd naar de man gezocht.

Later op de avond kwam de melding dat er mogelijk geschoten zou zijn in een woning aan de Rozenburgsestraat in Schiedam. Daarbij zou een gewonde man uit de woning een auto in zijn gedragen, waarna de auto was vertrokken.

Agenten achtervolgden het voertuig dat op weg bleek naar het Vlietlandziekenhuis. Aan het Vlietlandplein hielden de agenten de auto staande. In het voertuig troffen agenten een man aan met een schotwond. Het bleek te gaan om de man waar de politie naar op zoek was. Hij werd voor behandeling alsnog naar het ziekenhuis gebracht. De bestuurder van de auto (42, adres onbekend) werd aangehouden. Zijn auto werd in beslag genomen.

In de woning aan de Rozenburgsestraat werd een 52-jarige man uit Schiedam aangehouden. Een vuurwapen dat werd aangetroffen werd in beslag genomen. Wat er zich precies in de woning heeft afgespeeld en wat de aanleiding is voor het hele incident is nog niet bekend. De politie stelt hiernaar een nader onderzoek in.

Dit bericht is 1155 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief