Archieven

Dit bericht is 1423 keer gelezen

KRIMPENERWAARD – Ook dit jaar wil de gemeente Krimpenerwaard haar waardering laten blijken aan de vele vrijwilligers in de gemeente.

“Door de coronacrisis is het helaas niet mogelijk om, net als andere jaren, een feestelijke waarderingsavond voor de vrijwilligers te houden”, laat het college van burgemeester en wethouders weten. “Daarom is gekozen voor een alternatief programma.”

Op vrijdag 11 en zaterdag 12 december maakt het college een (coronaproof) waarderingstournee door de gemeente. De collegeleden reiken dan vrijwilligersprijzen uit. Het thema van de tournee is ‘Omzien naar elkaar in coronatijd’. “Hiermee sluiten we aan op de landelijke campagne van de Rijksoverheid: ‘Aandacht voor elkaar'”.

Lokale vrijwilligersorganisaties krijgen de mogelijkheid een project of een vrijwilliger te nomineren voor de waarderingsprijzen. Dat kan via www.krimpenerwaard.nl\nominaties. Nomineren is mogelijk tot en met maandag 16 november.

Er zijn 11 prijzen van duizend euro beschikbaar voor de winnende vrijwilligersprojecten. De winnaar van de Vrijwilliger van het Jaar 2020-verkiezing krijgt naast een boeket bloemen ook een bokaal en een cadeaubon van vijftig euro.

Dit bericht is 1423 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief