Archieven

Dit bericht is 916 keer gelezen

KRIMPENERWAARD – Dankzij een aantal amateurfotografen is de Krimpenerwaard op de (ansicht)kaart gezet. De opbrengst van de verkoop ervan is bedoeld om mensen die vanwege het coronavirus met flinke tegenslag te maken hebben een steuntje in de rug te geven.

“We weten inmiddels allemaal dat het coronavirus mensen hard kan treffen in de persoonlijke sfeer of in werk/onderneming”, laat mede-initiatiefnemer Corine de Haij weten. Het verdriet en de zorgen kunnen we niet wegnemen, maar we kunnen wel zeggen: ‘we denken aan je’. Daarom verkopen we in een setje van vier stuks de prachtige ansichtkaarten. De opbrengst gaat volledig naar het goede doel. Mensen die dat steuntje in de rug kunnen gebruiken, ontvangen een streekproductenpakket of een tegoedbon voor een leuke lunch/uitje bij een van onze lokale boeren of tuinderijen. Het is een kleinigheidje maar we hopen dat ze heel even kunnen genieten.”

Een setje ansichtkaarten is te bestellen bij NetWERK. Dat kan door vijf euro over te maken naar rekeningnummer NL82 KNAB 0256 5580 94 t.n.v. De Haij Advies en Projecten. Vermeld naam, adres, postcode, woonplaats en evt. telefoonnummer.

Wie iemand weet mensen die dit duwtje in de rug goed kan gebruiken of vragen heeft over dit initiatief, kan een email sturen naar: service.netwerk@gmail.com.

Dit bericht is 916 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief