Archieven

Dit bericht is 1128 keer gelezen

KRIMPENERWAARD – Vanwege de coronamaatregelen heeft de gemeenteraad digitaal afscheid genomen van burgemeester Roel Cazemier. De fractievoorzitters spraken de vertrekkende burgemeester digitaal toe.

In april van dit jaar zou de ambtsperiode van Cazemier officieel aflopen. Om nog voor de raadsverkiezingen van maart en het aantreden van een nieuw college een kroonbenoemde opvolger in Krimpenerwaard de gelegenheid te geven zich enigszins in te werken, neemt de burgemeester deze maand al afscheid.

Afgelopen week was het zover. Ton van Dorp, fractievoorzitter van de ChristenUnie Krimpenerwaard, overhandigde Cazemier de KrimpenerwaardeRING als blijk van waardering voor zijn inzet voor de gemeente Krimpenerwaard de afgelopen jaren.

De ring – een symbool van waardering van de ChristenUnie Krimpenerwaard voor mensen en organisaties die zich inzetten voor de samenleving en voor de Krimpenerwaard in het bijzonder – is gemaakt van de Tagua (noot van een palmboom), wat ook wel bekend staat als het plantaardig ivoor.

Dit bericht is 1128 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief