Archieven

Dit bericht is 432 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL – Locoburgemeester Hugo van der Wal overhandigde donderdagavond voor aanvang van de gemeenteraadsvergadering het eerste exemplaar van het voortgangsdocument aan nestor Paul Schultink en raadsvoorzitter Martijn Vroom.

In maart vinden de gemeenteraadsverkiezingen plaats. Daarom nam het college van Krimpen aan den IJssel donderdagavond het initiatief om voor deze verkiezingen een voortgangsdocument aan de raad te overhandigen.

Dit document is voor diverse zaken te gebruiken. Dit is enerzijds omdat het ‘officiële’ voortgangsdocument (de jaarstukken over 2021) pas na de verkiezingen gereed is. Anderzijds is het college van burgmeester en wethouders van mening dat een voortgangsdocument behulpzaam is in de aanloop naar die verkiezingen.

Ook in de periode na de verkiezingen, als een informateur onderzoekt welke coalitie de Ijsselgemeente het beste kan besturen, is dit document goed bruikbaar.

In voortgangsdocument is te lezen hoe gemeente ervoor staat. Na de Kadernota en de meerjarenbegroting 2022-2025 is dit het derde document waarin het Krimpens college wil laten zien hoe de gemeente ervoor staat. Welke uitdagingen er (nog) liggen, welke zaken de gemeente in 2022 oppakt en wat er na 2023 nog aan de orde komt.

In het voortgangsdocument gaat het college inhoudelijk verder op de punten die in de Kadernota staan beschreven. En zoals deze zijn aangevuld en (financieel) vertaald in de meerjarenbegroting. Het voortgangsdocument staat op de gemeentelijke website.

Dit bericht is 432 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief