Archieven

Dit bericht is 583 keer gelezen


KRIMPEN A/D IJSSEL – Krimpense ouders die gedupeerd zijn door de kinderopvangtoeslagenaffaire kunnen voor hulp en ondersteuning terecht bij KrimpenWijzer.

Een medewerker zorgt dat de ouders op de juiste plek terechtkomen voor de ondersteuning die nodig is. Te denken valt aan hulp rondom huisvesting, schulden, inkomen, zorg of de opvoeding van de kinderen.

KrimpenWijzer is op werkdagen telefonisch bereikbaar via telefoonnummer (0180) 517 590 of per e-mail via info@krimpenwijzer.nl.

In Krimpen zijn er meerdere gezinnen getroffen door de toeslagenaffaire kinderopvang. Deze gezinnen zijn door de Belastingdienst onterecht beschuldigd van fraude met kinderopvangtoeslag. De fouten die de Belastingdienst gemaakt heeft worden onderzocht. Er komen vergoedingen voor gedupeerde ouders. Daarom roept de gemeente deze gedupeerden op om zich te melden bij de Belastingdienst, maar wil de gemeente ook helpen.

Het gaat om ouders van wie de kinderopvangtoeslag is stopgezet tussen 2005 en 2019. Zij kunnen contact opnemen met het Serviceteam gedupeerden kinderopvangtoeslag via de website van de Belastingdienst of telefonisch via 0800-2358358 (gratis).

De Belastingdienst mag de namen van de gezinnen niet bekend maken in verband met de wet op de privacy. Dat betekent dat KrimpenWijzer deze mensen niet persoonlijk kunnen bellen of een brief sturen.

Dit bericht is 583 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief