Archieven

Dit bericht is 1475 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL – Vanwege het coronavirus zijn de hangplekken in Krimpen aan den IJssel waar jongeren samenkomen voorlopig verboden terrein. Dit omdat het op deze locaties niet mogelijk is om anderhalve meter afstand te houden.

Het gaat om de hanghokken aan de C.G. Roosweg, Trimbaan/Olympiade, Middenwetering/Parkzoom, Rembrandtplein, Vijverlaan en Moderato.

Locaties die tussen zonsondergang en zonsopgang verboden te betreden zijn in Krimpen aan den IJssel: Moderatopark, Middenweteringpark, alle sport- en speelvelden, informele jongerenontmoetingsplaatsen (rondom winkelcentrum de Crimpenhof, rondom De Korf, Tuyterplein, Zwaneneiland inclusief Van Bronckhorst sportveld, voetbalvereniging DCV, parkeerplaatsen bij volkstuinencomplex, parkeerplaatsen IJsseldijk en N210).

“We vinden het belangrijk dat Krimpenaren een frisse neus kunnen halen, kunnen bewegen, recreëren en spelen, mits ze zich aan de regels en richtlijnen houden”, aldus burgemeester Martijn Vroom. “Daarom willen we voorzieningen, zoals speeltuinen en parken, zo veel mogelijk toegankelijk houden. Het verbod geldt dan ook alleen tussen zonsondergang en zonsopgang.”

Dit bericht is 1475 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief