Archieven

Dit bericht is 1088 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL – Drie Krimpense jongeren hebben woensdag een verbeteringsvoorstel voor het skatepark aan de Vijverlaan overhandigd aan jeugdwethouder Coen Derickx. Derickx: “Het is heel fijn als jongeren meedenken en hun wensen kenbaar maken.”

Het voorstel ‘Vernieuwing Skatepark Krimpen aan den IJssel’ bevat wensen van de jonge gebruikers (skaters en steppers) van het huidige skatepark in Krimpen. Hun wensen voor vernieuwing van het skatepark staan uitvoerig beschreven in het voorstel.

Nadat Jongerenwerk de eerste signalen van de jongeren over het skatepark opving, richtte zij een WhatsAppgroep op. Zo haalde zij ideeën op bij de betrokken jongeren. Mark Ramackers van Jongerenwerk: “Daarnaast hebben er in de afgelopen tien maanden ook vijf bijeenkomsten plaatsgevonden in het jongerencentrum. Hierbij zijn de klachten, wensen en ideeën voor een nieuw skatepark uitvoerig besproken. Ook hebben er diverse gesprekken plaatsgevonden op de skatebaan.”

Jongeren hopen op vernieuwing van het skatepark
Door de wensen via het voorstel kenbaar te maken hopen de jongeren dat er stappen worden gezet om de huidige skatebaan te vernieuwen. In dit proces hebben de jongeren, naast de gemeente, een belangrijke rol. Omdat het om een openbaar speelveld gaat is wethouder Coen Derickx betrokken bij dit concrete uitvoeringsplan. In samenwerking met de jongeren en Jongerenwerk Krimpen gaat hij dit voorstel aandachtig bestuderen. Binnenkort volgt er weer een afspraak op het Skatepark om de mogelijkheden te bespreken.

Dit bericht is 1088 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief