Archieven

Dit bericht is 671 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL – Camiel de Clercq, voorzitter van de Krimpense Lionsclub, heeft zaterdag symbolisch een cheque van 2.500 euro uitgereikt aan het Harry Bless en Dirk Speksnijder van de Stichting Belbus.

Uiteraard gebeurde dat coronaproof. De cheque was aan een lat bevestigd waardoor de schenker en de ontvanger perfect anderhalve afstand konden houden van elkaar.

De Lionsclub Krimpen ondersteunt de Krimpense Belbus al jaren. De fondsen daarvoor worden met de welbekende herfstbingo (voorheen kerstbingo) opgehaald. Dit jaar had dit evenement voor de 16e keer moeten plaatsvinden maar ook hier gooide het coronavirus roet in het eten en moest de avond worden afgelast.

De Lions meenden dat de Belbus hier niet het slachtoffer van mocht worden en er is uit de reserves een bedrag van 2.500 euro overgemaakt aan de Stichting Belbus. De Lionsclub Krimpen teert momenteel helaas in op reserves die zijn opgebouwd met opbrengsten van fondsenwervingsacties in het verleden. Door de coronacrisis zijn alle acties al sinds begin van het jaar afgelast. De Lionsclub hoopt dan ook snel weer aan de gang te kunnen en de handen uit de mouwen te steken.

Dit bericht is 671 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief