Archieven

Dit bericht is 1904 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL – Stichting Kringloop in Krimpen aan den IJssel heeft woensdag zijn winst van het afgelopen jaar weggegeven aan bijna twintig goede doelen in binnen- en buitenland.

In totaal kon de kringloopwinkel bijna 61.800 euro uitdelen. Het geld gaat naar vijftien organisaties in Nederland en vier in het buitenland.

Voorzitter Ria Plaisier reikte in de kringloopwinkel aan de Binnenweg cheques uit aan vertegenwoordigers van drie goede doelen.

Zo kreeg Vogelklas Karel Schot een cheque van vijfduizend euro. De Rotterdamse vogelklas is een opvangcentrum voor zieke, gewonde en anderszins hulpbehoevende wilde vogels en zoogdieren. De vogels komen uit heel de regio Rijnmond en de Drechtsteden.

Stichting Contacthond werd verblijd met eveneens een bedrag van vijfduizend euro. De stichting leidt therapiehonden op voor onder andere kinderen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking en jongeren met gedragsproblemen.

En ook voor de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij was er een bedrag van vijfduizend euro gereserveerd.

Daarnaast zijn er babyartikelen, zoals speelgoed, beddengoed, knuffels, boxen, kinderstoelen en bedjes geschonken aan de stichting ‘Steek je hand uit’ voor een kinderhuis in Johannesburg.

De kringloopwinkel is van maandag tot en met zaterdag geopend van 9.00 tot 12.00 uur. Op donderdag van 9.00 tot 15.00 uur. Bruikbare spullen voor de verkoop zijn altijd welkom.

Foto: Marianne Stok.

Dit bericht is 1904 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief