Archieven

Dit bericht is 1817 keer gelezen

KRIMPENERWAARD – Daan Koene presenteert maandagavond 29 juli voor de laatste keer de ‘Daandagavondshow’ op de radio bij RTV Krimpenerwaard. Vanwege zijn veranderde werkplek overdag bij zijn werkgever, kan hij niet meer op tijd in de studio zijn.

“Met pijn in mijn hart heb ik deze beslissing moeten nemen, want radio maken is mijn passie en ik heb de Daandagavondshow al die jaren met veel plezier gepresenteerd”, vertelt Koene.

Daan begon zijn radiocarrière bij omroep Velsen, de plaats waar hij destijds woonde en draaide in een jongerencentrum. Nadat hij verhuisd was, kwam hij in 2011 in aanraking met Radio Centraal in Bergambacht, waar hij diverse programma’s verzorgde. Sinds 2015 presenteerde hij met veel enthousiasme de Daandagavondshow bij RTV Krimpenerwaard. Voor de gelegenheid is de laatste editie maandagavond extra lang, namelijk van 20.00 tot 00.00 uur. Alle hoogtepunten van de afgelopen jaren komen voorbij en diverse gasten zullen hun opwachting maken in de laatste editie van de Daandagavondshow.

Vanaf maandag 5 augustus zijn Edwin en Niels met de Romijnse tijd op maandagavond tussen 20.00 en 22.00 uur te beluisteren.

Dit bericht is 1817 keer gelezen

Deel dit:

Een reactie op Laatste uitzending ‘Daandagavondshow’

  • Aaah wat jammer! 😥 De gedachte aan deze man ‘s avonds op de radio maakte de maandag toch altijd wat zonniger

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief