Archieven

Dit bericht is 641 keer gelezen

REGIO – Langlaufen doe je eigenlijk in de sneeuw, maar bij Langlaufvereniging Gouda kan het ook zonder sneeuw op de grootste langlaufbaan van Nederland. Het lijkt een beetje op skiën, maar is toch ook weer anders. Je leert goed te glijden op echte ski’s en zo met grote passen lekker snel te lopen. Daarnaast kun je leren afdalen van kleine heuvels en schieten met laser geweren of kruisbogen zoals ze dat bij de Biatlon doen.

Bij de HerfstInstuif krijgen de kinderen eerst een uur les in langlaufen en schieten met de lasergeweren of kruisbogen. Daarna kunnen ze deelnemen aan een wedstrijd en zijn er behendigheidsoefeningen op de heuveltjes. Na afloop krijgen ze een diploma waarop de prestaties staan vermeld.

HerfstInstuif
De lessen voor de HerfstInstuif zijn voor de jeugd van 8 t/m 12 jaar. Deze zijn op donderdag 27 oktober en starten de lessen om 10.00 uur. De inloop is vanaf 9.45 uur en het zal om 12.00 uur afgelopen zijn. Aanmelden is verplicht.

Locatie: De Skihut, Groenhovenpark Gouda, de ingang is links achter het zwembad. Loop vanaf de ingang van het zwembad richting de sportvelden.
Kosten: € 5 p.p. 

Vervolg Langlaufen
Voor alle kinderen (8 t/m 12 jaar) die nog meer willen langlaufen zijn er lessen te volgen op drie woensdagmiddagen. Namelijk op woensdag 16, 23 en 30 november 2022. Ook hierbij is aanmelden verplicht.

Start 14.30 uur – 15.45 uur, inloop vanaf 14.15 uur.
Locatie: De Skihut, Groenhovenpark Gouda, de ingang is links achter het zwembad. Loop vanaf de ingang van het zwembad richting de sportvelden.
Kosten: € 15 pp voor 3 lessen

Opgeven voor beide activiteiten kan op de website van Langlaufvereniging Gouda: www.langlauf.nl/jeugd

Dit bericht is 641 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief