Het weer in de Krimpenerwaard

Archieven

Dit bericht is 1541 keer gelezen

KRIMPENERWAARD – Wethouder Lavinja Sleeuwenhoek zal na de verkiezingen in 2022 niet terugkeren als wethouder van de gemeente Krimpenerwaard. De reden is de verhuizing komende zomer samen met haar gezin naar Limburg. Dat vertelde ze zaterdagochtend op de radio bij RTV Krimpenerwaard.

“We zijn het huis nu aan het verbouwen”, aldus Sleeuwenhoek. “Van de zomer gaan we die kant op, als de kinderen klaar zijn met het schooljaar.”

Als de raad het haar toestaat, wil Sleeuwenhoek graag haar termijn afmaken in Krimpenerwaard. “Dat verzoek gaat binnenkort naar de raad, ze zijn al op de hoogte. En als het mag, blijf ik graag aan, maar na de verkiezingen stop ik.”

Sleeuwenhoek, nu woonachtig in Stolwijk, benadrukt nog steeds met veel ‘passie en enthousiasme’ invulling te geven aan het ambt als wethouder. “Maar je moet ook naar de toekomst kijken, ik blijf niet tot mijn 67ste wethouder in Krimpenerwaard.”

Sleeuwenhoek is sinds 2015 – bij het ontstaan van fusiegemeente Krimpenerwaard – wethouder namens VGBK. Ze heeft onder meer samenleving, onderwijs en sport in haar portefeuille.

Dit bericht is 1541 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief