Archieven

Dit bericht is 1364 keer gelezen

REGIO – De afgelopen weken hebben 4217 leden van Rabobank Hollandse IJssel via Rabo ClubSupport gestemd op hun favoriete clubs en verenigingen. In totaal waren er 273 clubs en projecten waaruit men kon kiezen. 
 
“Het is fantastisch om te zien hoeveel leden gestemd hebben”, vertelt Judith Cok, directeur Coöperatieve Rabobank. “Daaruit spreekt een enorme betrokkenheid. En terecht. Het verenigingsleven vervult een belangrijke sociale en maatschappelijke rol in onze regio. Het is een plek waar iedereen welkom is, je van elkaar kan leren, je kan ontwikkelen en jezelf kan zijn. We vinden het belangrijk dat iedereen die dat wil kan deelnemen. Dankzij Rabo ClubSupport versterken we het verenigingsleven, zodat ze die rol kunnen blijven vervullen.” 
 
Clubs en verenigingen die bankieren bij Rabobank konden zich aanmelden om mee te doen aan Rabo ClubSupport. Leden van de Rabobank stemden tot en met 25 oktober op hun favoriete club of vereniging. Afgelopen week heeft Judith Cok verschillende verenigingen persoonlijk verrast met een bezoek en extra prijzen. Afgelopen dinsdag is Rabo ClubSupport afgesloten met een online finale waar een aantal verenigingen live hun cheque in ontvangst mocht nemen. Deze week zijn alle resultaten bekend gemaakt.

In de regio van Rabobank Hollandse IJssel is maar liefst 105.000,- euro verdeeld over 273 clubs.
Met deze bedragen kunnen alle clubs maatschappelijke doelen verwezenlijken.

Dit bericht is 1364 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief