Archieven

Dit bericht is 833 keer gelezen

sleutelKRIMPENERWAARD – Huurdersbelang Haastrecht/Stolwijk/Vlist houdt komende week een drietal ledenraadplegingen over het voornemen van woningbouwvereniging Groen Wonen Vlist om eventueel te fuseren met de woningcorporaties uit Ammerstol, Gouderak en Ouderkerk aan den IJssel.

Aan dit voornemen ligt een haalbaarheidsonderzoek ten grondslag. De resultaten van dit onderzoek en doorlopen proces wil Huurdersbelang Haastrecht/Stolwijk/Vlist graag met haar leden/huurders bespreken omdat dit van invloed is op het definitief in te nemen standpunt door het bestuur van Huurdersbelang.

Huurdersbelang hoort graag van haar leden hoe zijn over deze mogelijke fusie denken. Het thema dat op deze ledenraadplegingen centraal staat is: ‘Wat is de meerwaarde voor de huurders van Groen Wonen Vlist van deze (beoogde) fusie met de drie kleine corporaties’.

De ledenraadplegingen vinden plaats in Vlist (maandag 13 mei in de Vlisterstee), in Haastrecht (dinsdag 14 mei in het Hof van Stein) en in Stolwijk (donderdag 16 mei in Het Kwartier). Alle bijeenkomsten beginnen om 19.30 uur

Dit bericht is 833 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan voor onze nieuwsbrief