Archieven

Dit bericht is 2299 keer gelezen

KRIMPENERWAARD – Bij wijze van symbolische actie heeft een team van Leefbaar Krimpenerwaard afgelopen zaterdag een eigen geluidsmuur geplaatst langs de N210 in Bergambacht en Schoonhoven. “We willen zo aandacht vragen voor de geluidsoverlast die omwonenden hier al heel lang ervaren.”

“Dit is één van de vele, specifieke problemen, waar wij nu echt wat aan willen doen”, zegt lijsttrekker Jeffrey Groen van Leefbaar Krimpenerwaard. “Ons team wil niet de politiek in voor persoonlijke status,
maar om alles wat nu politiek is vastgeroest in beweging te krijgen. We doen niet mee om
stil te gaan zitten.”

In Krimpen aan de Lek was team-Leefbaar zaterdag aanwezig bij winkelcentrum De Markt, om aandacht te vragen voor de aanleg van vier zebrapaden aldaar ter verhoging van de verkeersveiligheid. “Inwoners vragen hier al jaren om”, geeft Annette Kouwenberg, nummer 2 van de lijst, aan. “Hoe moeilijk kan het zijn, het is gewoon een kwestie van doen.” Geheel symbolisch werd daarom met stoepkrijt een oversteekplaats op straat getekend.

Kouwenberg: “Goede wegenkalkverf en een paar mannen met de juiste apparatuur en verstand van zaken; voor een paar duizend euro is dit probleem heel simpel opgelost en de verkeersveiligheid enorm vergroot hier aan de Hoofdstraat. En ongelukken voorkomen zien wij als de beste optie. Daar moet je niet jaren over vergaderen, maar de wil hebben het direct te regelen.”

Dit bericht is 2299 keer gelezen

Deel dit:

5 Reacties op Leefbaar Krimpenerwaard plaatst geluidsmuur langs N210

  • De weg ligt hier al jaren en nu opeens last van hebben is net zo als ik soms ergens anders hoorde dat er geluidsoverlast was maar dat waren mensen die dachten rust te hebben dan bekijk je toch eerst de situatie waar je gaat wonen want er is geen optie om de weg te verleggen dus mijn gedachten is bezind eer u begint

  • Mooie actie leefbaar! Ik kan niet wachten tot er een geluidsman komt. Misschien een idee om de muur mer groen te bekleden? Dan ziet het er mooi groen uit!

  • Gelegenheidspolitiek van de bovenste plank.
    Jeffrey heeft nog nooit wat gepresteerd in zijn hele leven behalve handje ophouden. En dan gaat hij ons nu vertellen hoe het leven in elkaar zit? Het is een verdienmodel: raadsleden “vangen” ruim €1400 per maand. Niet intrappen!

  • Ongelooflijk, wat een oppotunisme. En dan de door Leefbaar K’waard voorgestelde slagboom met kentekenherkenning in de Veerpoort in Schoonhoven uit 1601! Hoe krijg je het verzonnen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief