Archieven

Dit bericht is 2622 keer gelezen

KRIMPENERWAARD – Leefbaar Krimpenerwaard heeft het verkiezingsprogramma gepresenteerd voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart. Het programma van de nieuwkomer heeft als titel ‘Nu Leefbaar’.

“Leefbaar Krimpenerwaard is er voor de hele gemeente en voor elke kern of dorp”, stelt lijsttrekker Jeffrey Groen. “Wij kennen de uitdagingen en wensen de kleine en grote kernen, ook zonder een ‘wandeling’. We stimuleren en versterken de karakteristieke dorpen en kernen en wij zorgen ervoor dat inwoners daar trots op kunnen blijven.”

Het programma van Leefbaar Krimpenerwaard is volgens Groen ‘verfrissend, scherp en durft de dingen te benoemen, waar anderen over zwijgen’. “Dat maakt ons duidelijk anders en verschillend van andere partijen. Alleen als je dicht bij de inwoners staat, kun je ze ook echt horen. Dat is ons uitgangspunt. Goed luisteren naar iedereen die op een eerlijke manier en met hard werken een boterham wil verdienen. Maar ook naar mensen die uitgesloten worden, vanwege hun geaardheid, hun uiterlijk of beperkingen.”

Aanpakken
“Geïnspireerd door Pim Fortuyn, willen we meer doen dan alleen luisteren. Wij zijn bereid hard te werken en vooral aan te pakken. Wij willen het verschil maken voor iedere kern en iedere inwoner van de Krimpenerwaard. Niet vanuit een ivoren toren, maar gewoon met onze voeten in de klei.”

Dit bericht is 2622 keer gelezen

Deel dit:

Een reactie op Leefbaar Krimpenerwaard presenteert verkiezingsprogramma

  • Ze zeggen elke kern te kennen. Daarom doet de in opspraak geraakte lijsttrekker van Leefbaar Krimpen zeker de debatten, omdat de eigen lijsttrekker daar niet goed genoeg voor is. Prutsers.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief