Archieven

Dit bericht is 2570 keer gelezen

SCHOONHOVEN – Ze liep al een tijd lang met het idee rond om tekeningen van haar leerlingen te tonen aan een groot publiek. Onlangs heeft kunstenares Nanette Maaijen van het Eskes Atelier de knoop doorgehakt. Tot het einde van deze maand exposeert zij met werken van haar leerlingen in de bibliotheek aan de Spoorstraat.

“Zo’n twintig kinderen zitten bij mij op les. Die komen eenmaal per veertien dagen bij mij schilderen en tekenen”, vertelde Nanette zaterdagmiddag op de radio bij RTV Krimpenerwaard. “Ik heb al jaren in mijn hoofd om daar iets mee te doen.  De kinderen vinden dat ook hartstikke leuk en zijn zeer enthousiast.” Vorige week zaterdag is de tentoonstelling in de bibliotheek ingericht. “De eerste reacties waren zeer positief”, aldus de enthousiaste kunstenares. “Het niveau is bij sommigen al zeer hoog. Ik vind het fijn als de kinderen creatief bezig zijn. Dat is altijd beter dan de hele dag op een schermpje kijken.”

De kinderen die exposeren zijn in de leeftijd van zeven tot en met twaalf jaar. Komende woensdag 15 januari vindt om 15.30 uur een feestelijke opening plaats van de expositie. “De kinderen staan dan in het middelpunt. We maken er een leuk feestje van waarbij iedereen van harte welkom is”, maakt Maaijen duidelijk.” 

De expositie van de kinderen van het Eskes Atelier is tot en met eind januari te bezichtigen in de bibliotheek aan de Spoorstraat te Schoonhoven. 

Dit bericht is 2570 keer gelezen

Deel dit:
Gepland Agenda

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief