Archieven

Dit bericht is 1688 keer gelezen

BERGAMBACHT/LEKKERKERK – Lekkerkerk heeft in de nacompetitie voor lijfsbehoud in de zaterdag derde klasse de eindronde bereikt. De formatie van trainer Marc van der Zee won zaterdag in Rotterdam met 1-2 van Victoria ’04.

Lekkerkerk neemt het -net als vorig seizoen- in de finale op neutraal terrein op tegen vierdeklasser Bergambacht, dat met 2-1 rivaal CKC uit Kralingseveer versloeg.

Lekkerkerk had zoals verwacht veel moeite met Victoria’04. Niettemin kwamen de bezoekers via rechterspits Bart Sterrenburg op 0-1.

Zwak verdedigen zorgde ervoor dat Victoria ’04 vlak na rust op gelijke hoogte kon komen. Een Rotterdamse aanvaller kon zomaar doorlopen en passeerde doelman Matthew Edwards: 1-1.

Lekkerkerk liet het er niet bij zitten. Pim Molenaar boog de bal uit een vrije trap om de muur. Via de binnenkant van de paal was het raak: 1-2.

In de slotfase moest Edwards zijn kwaliteiten tonen. De invaller – Robin Schiedon was op vakantie – hield Lekkerkerk met fraaie reddingen op de been.

De finale Lekkerkerk-Bergambacht op zaterdag 15 juni is een herhaling van vorig jaar. Toen won Lekkerkerk in verlenging met 3-1 en behield zo het derdeklasserschap.

(Bron: regio-voetbal.nl/foto: vv Lekkerkerk)

Dit bericht is 1688 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief