Archieven

Dit bericht is 2386 keer gelezen

VLIST – Als je omgeving enthousiast is over wat je doet, dan wordt je vanzelf ook steeds enthousiaster. Zangeres Lewi Sara Siahaya (26) heeft onlangs haar muzikale talent nieuw leven ingeblazen. Op het eigen youtubekanaal ‘Lewina‘ staan steeds meer ingezongen covers van onder andere Ed Sheeran, Kygo en Eva Cassidy.

Geboren en getogen in Nederland maar met Molukse roots. In afwachting van een nieuw te bouwen huis in Gouda, woont Lewi Sara tijdelijk in de Vlist. Haar eerste grote stap in de muziekwereld heeft ze zes jaar geleden gezet bij The Voice of Holland. “Ik had mij zelf daarvoor al eerder opgegeven. Benieuwd om te ontdekken hoe het in dat wereldje er aan toe zou gaan. Toen werd ik echter niet uitgekozen. Tijdens mijn studie hebben vrienden, zonder dat ik het zelf wist, mij in 2014 aangemeld. Zij vonden mij goed zingen en wilden dat ik er iets mee zou doen”, vertelt Lewi Sara in de uitzending bij RTV Krimpenerwaard. Ze was afgelopen zaterdagmiddag te gast in de radiostudio.

“Met respect voor mijn vrienden, die de moeite hebben genomen om mij op te geven voor The Voice, ben ik het avontuur aangegaan.” Uiteindelijk is ze niet in de finales terechtgekomen. Ook na dit avontuur is zingen haar passie gebleven. Door aanmoedigingen in  haar directe omgeving heeft ze de laatste tijd weer diverse covers gemaakt. Ook een zangcoach heeft haar het vertrouwen gegeven om meer met haar stem te doen.

Wie naar haar nummers luistert, merkt dat ze vooral een rustgevende stem heeft. Zelf vind ze ook de meer easy listening nummers fijner om te zingen. “Ik word er zelf ook relaxed van”, grinnikt de vrolijke zangeres. Het opnemen van de nummers gebeurt geheel in eigen beheer. Over karaoke nummers zingt ze, onder de artiestennaam Lewina, vol overgave de teksten in. Dit najaar zal de talentvolle Lewi-Sara een aantal nummers live zingen in het tv programma ‘De Waard aan Tafel’.

In onderstaande link haar meest recent opgenomen nummer.

Dit bericht is 2386 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief