Archieven

Dit bericht is 2006 keer gelezen

SCHOONHOVEN – Begin deze maand werd de tentoonstelling ‘100 Jaar Uurwerktechniek’ op de Vakschool geopend voor het publiek. Op dinsdag 26 november geeft bedenker en docent Arjan Barnard een uitgebreide lezing over deze tentoonstelling en het bijbehorende uitgebrachte boek. 

Barnard’s inzet is tekenend voor zijn bijzondere band met de Vakschool Schoonhoven. Zijn vader was in de oorlog leerling aan de opleiding Uurwerktechniek. De liefde voor het vak gaf hij door aan zijn zoon Arjan. Afgelopen weekend heeft hij daarover verteld in de zaterdagmiddag uitzending bij RTV Krimpenerwaard. Ook is op onze website en facebookpagina een uitgebreid artikel daarover gepubliceerd.

Start van de lezing op dinsdag 26 november is 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur. Aansluitend wordt de tentoonstelling bezocht met toelichting van de spreker. De avond duurt tot ongeveer 21.30 uur. Belangstellenden zijn van harte welkom. De toegang daarvoor is gratis.

De tentoonstelling ‘100 Jaar Uurwerktechniek’ is de ‘amuse’ van het komende jubileumjaar. De Vakschool viert in 2020 het 125-jarig bestaan. Meer informatie daarover is te lezen op zadkine.nl/jubileumjaar.

Dit bericht is 2006 keer gelezen

Deel dit:
Gepland Agenda

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief