Archieven

Dit bericht is 993 keer gelezen

KRIMPEN A/D LEK – Vrijdag 20 november staan voor het vijfde jaar op rij de deuren van de Ontmoetingskerk aan de Hoofdstraat wijd open voor iedereen die een dierbare overledene wil gedenken door een kaarsje voor hem of haar te ontsteken.

Aansluitend kunnen de bezoekers in alle rust plaatsnemen in de kerk om in gedachten stil te staan bij de herinnering aan degene die zij hebben liefgehad en niet meer in ons midden is.

Er wordt passende muziek ten gehore gebracht en er ligt een gedicht klaar om mee naar huis te nemen. Buiten de kerkzaal zitten vrijwilligers klaar voor bezoekers die het verhaal over hun verlies met iemand anders willen delen. Tijdens vorige edities is gebleken dat veel mensen troost ontlenen aan de lichtjesavond en hen helpt bij de rouwverwerking.

De lichtjesavond is niet alleen bedoeld voor leden van de kerkelijke gemeenschap. Iedereen is welkom.
De kerk is vrijdagavond van 16.00 tot 20.00 uur geopend. Het spreekt voor zich dat rekening wordt gehouden met alle geldende coronamaatregelen zoals het desinfecteren van de handen bij binnenkomst, een vaste looproute, het dragen van een mondkapje en anderhalve meter afstand houden tot andere aanwezigen. De organisatoren zien er op toe dat niet meer dan dertig mensen tegelijk binnen zijn.

Dit bericht is 993 keer gelezen

Deel dit:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Meest gelezen
  • No results available
Meld je aan voor onze nieuwsbrief